Partnerski projekti

Veliko međunarodno partnersko iskustvo, s posebnim naglaskom na europsku i regionalnu kulturnu suradnju, osigurava kontinuiran razvoj programa i projekata te provedbu aktivnosti i kvalitetu programa u nekoliko sektora djelovanja (kultura, obrazovanje i volontiranje). Strategijom partnerstva, fokus se stavlja na korištenje zajedničkih resursa partnera i Udruge, dijeljenje dobre prakse te razvijanje samostalnog i zajedničkog partnerskog pronalaženja izvora sufinanciranja projekta. Provodeći različite inovativne i kreativne programe, Udruga prenosi temeljne vrijednosti Ustava Republike Hrvatske, kao i vrijednosti i kulturno nasljeđe Europske unije te dugi niz godina svoje djelovanje aktivno usmjerava prema sprečavanju diskriminacije, rasizma, homofobije, ksenofobije i općenito kršenja prava manjinskih skupina.

Upravo uključujući brojne partnere, u planiranju i zajedničkoj provedbi projekata i projektnih aktivnosti, a koji svi imaju svoje mjesto u širokoj bazi pristupa, najbolje se može operacionalizirati razne perspektive, a koordinirano radeći zajedno osigurava se socijalna kohezija razvijenog društva i njezina održivost. 

Luigi Dei, Rektor Sveučilišta u Firenci, predavanje: Primo Levi: Kemija; književnost i sjećanje

Luigi Dei Rektor Sveučilišta u Firenci PREDAVANJE / PRIMO LEVI: KEMIJA; KNJIŽEVNOST I SJEĆANJE 13.04.2016., kino Tuškanac – 10 h Snima predavanja: Dr.sc. Luigi Dei, profesor fizikalne kemije te rektor Sveučilišta u Firenci, na ovogodišnjem, 10.

Svetlana Agrest- Korotkova, Predavanje: Kroz povijest do “Novog Vala” Ukrajinske kinematografije

15.04.2016., kino Tuškanac - 12 sati Ukrajinska kinematografija je već dugo nezaobilazni dio svjetske kinematografije, čijem su razvoju doprinijele visoko kreativne osobnosti kao što su Aleksander Dovzhenko i Mikhail Kaufman, Sergey Paradzhanov i Yuri Iljenko, Roman Balayan i Leonid Osyka.

Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb