Izložbe / koncerti

Festival tolerancije raste iz godine u godinu, postupno obogaćujući kvalitetnu filmsku selekciju dodatnim sadržajima i programima, kao što su različite izložbe koje svojom tematikom prate poruke festivala, edukacijska jutra namijenjena mladima ili brojne diskusije koje prate projekcije filmova. Neizostavan dio su i glazbene večeri, organizirane kako bi se privukao što veći broj mlađe publike te kako bi im se predstavili neki drugačiji i možda manje poznati glazbeni sadržaji.

Izložbe pogledajte ovdje.

Brojna gostovanja vrhunskih glazbenika, svjetskih i domaćih, koji pripadaju različitim žanrovima – od sve  popularnije klezmer glazbe, romske glazbe, tradicionalne glazbe istočnoeuropskih Židova sa zaraznim jazz ritmovima pa do elektronske glazbe i nastupima ponajboljih DJ-eva, potvrdila su nam ono što i sami slutimo – da smo festival s najkvalitetnijim programom i izborom elektronske glazbe!

Koncerte pogledajte ovdje.

Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb