UDRUGA BIOM

UDRUGA BIOM

30.06.2020.17:00
Amfiteatar Bundek

Udruga Biom je organizacija koja se bavi istraživanjem i zaštitom živoga svijeta te podizanjem svijesti javnosti o bioraznolikosti, ugroženosti vrsta i staništa, održivu razvoju i zaštiti prirode općenito. Naše je djelovanje ponajviše usmjereno na zaštitu ptica i njihovih staništa te smo punopravni partner i predstavnik Hrvatske u BirdLife International, svjetskoj krovnoj organizaciji za zaštitu ptica, njihovih staništa i svjetske biološke raznolikosti.

Radionicom "Vrane - darovite ptice" predstavit ćemo vam najinteligentniju skupinu europskih ptica. Upoznat ćemo vas s vrstama vrana koje možete susresti, načinom na koji žive i izazovima s kojima se susreću u suživotu s ljudima. Također, dobit ćete priliku i sami se okušati u testovima inteligencije koje vrane rješavaju bez problema i dobiti odgovor na pitanje koje vas je zasigurno mučilo - kako bih preživio/la kao vrana?

Nakon radionice možete čuti malo više o radu Udruge Biom i drugim aktivnostima u koje se mogu uključiti svi ljubitelji ptica i prirode!

https://www.biom.hr/

Partneri
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb