Okrugli stol: Mladi - naša snaga, kako mladi razvijaju interkulturalni dialog

Okrugli stol: Mladi - naša snaga, kako mladi razvijaju interkulturalni dialog

15.04.2016.14:00
10. Festival Tolerancije Zagreb, Kino Tuškanac

Okrugli stol pod nazivom „Mladi – naša snaga, kako mladi razvijaju interkulturalni dijalog“ održao se u petka 15.4.2016. u kinu Tuškanac s početkom u 14 sati.

Moderator okruglog stola je gospodin Zoran Pribičević, a sudionici profesorice Romina Makoter, Linda Šimunović Nakić, Ana Jurković Klarić, profesorica, psihologinja Centra Modus Martina Čarija.

Jako je važno i sudjelovanje učenika i profesora iz škola Grada Zagreba koje su do sada prisustvovali nekom od programa; Edukacijska jutra - predavanju Branka Lustiga, izložba u Francuskom paviljonu „Crtežom protiv zaborava“, radionica s partnerom Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću, radionica s partnerom British Council ili su sudjelovali u literalnom natječaju za esej o Holokaustu i/ili toleranciji. Učenici će nam dati vrijedne povratne informacije o provedenim programima i samom razvoju interkulturalnog dijaloga.

Cilj ovog okruglog stola je uključiti mlade u projekt i čuti njihovo mišljenje vezano za razvoj interkulturalnog dijaloga i stanja u društvu.

 

Projekt je sufinanciran od strane fonda Europa za građane – Europsko sjećanje / EACEA European Remembrance.
 
  
Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb