DJ FELVER

DJ FELVER

28.06.2020.23:15
Amfiteatar Bundek

Nadaleko cijenjen zbog svog glazbenog znalaštva i neizrecive senzibilnosti gospodina, Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nijedan drugi DJ. Provevši na sceni više od 25 godina, klupskoj i festivalskoj publici diljem svijeta, na radiju, hrvatskoj obali i nekim od najdojmljivijih kulturnih lokacija u Zagrebu i Beogradu donosio je najbolje suvremene i evergreen zvukove. I sve to ne samo kao DJ, nego i kao domaćin, organizator evenata i vizionar.

Stereotip je njegov najnoviji projekt, u kojem je Felver kustos i domaćin niza događanja sa svojim proslavljenim dugogodišnjim prijateljem RA br. 1 DJ Dixonom. Stereotip se zakazuje za nedjeljno poslijepodne, stvarajući kod publike sve veća i veća očekivanja u svakom pogledu. Osim što Felver i Dixon za nastupe probiru glazbene protagoniste s lokalne i međunarodne scene, događanja su pomno praćena svjetlosnim i umjetničkim izričajem na najatraktivnijim lokacijama u regiji, a ulaznice za Stereotip razgrabe se u svega nekoliko sati i često su najpoželjnija roba na tržištu. 

Većina Felverovog umijeća seže iz njegovih Stereo Studio noći u Tvornici, offbeat koncertnog i klupskog mjesta poznatog po svom alternativnom programu u cijeloj Hrvatskoj i šire. Stereo Studio od svog početka 1998. godine ugostio je mnoga legendarna imena house scene, a među njima su i Dixon, Doc Martin, Richie Hawtin, Ian Pooley, Jeff Mills, Mr. C... Upravo je Stereo Studio vinuo Felvera među vodeća imena hrvatske kulturne scene i pretvorio njegovo ime u brend.

Felver je radio na legendarnom hrvatskom Radiju 101, gdje je bio vanjski suradnik emisije Deep FM od 1991. do 2001. te glazbeni urednik od 2010. do 2012.

Počevši svoju karijeru s Cosmic Disco noćima u zagrebačkom Aquariusu, ugađajući je tijekom Wiggle nights u londonskom Fabricu  i udahnjujući joj novi oblik svojim nedavnim projektom Fuck Your Dreams, This is Heaven u zagrebačkom klubu Masters, Felverova noćna energija i privlačnost su toliko neodoljive da u hipu može pridobiti vlastitu publiku na većini mjesta koje Balkan nudi. Felver uvijek iznova dokazuje da je nezaobilazan DJ koji vas svojim zvukom vodi na jedinstveno putovanje.

Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb