Branko Lustig:
"Svjedočanstvo preživjelog"

Branko Lustig:
"Svjedočanstvo preživjelog"

10.04.2017.11:00
Kino Europa

Branko Lustig predsjednik je Festivala tolerancije i slavni filmski producent. Tijekom svoje dugogodišnje karijere dobio je brojne nagrade (uključujući Oscare i nagrade BAFTA-e za filmove 'Schindlerova lista' i 'Gladijator' te jednog Emmyja), kao i priznanja (počasni doktorat Sveučilišta u Zagrebu, počasni građanin grada Osijeka, počasno Srce Sarajeva za životno djelo). Producirao je još čitav niz poznatih filmova, kao što su 'Američki gangster', 'Pad crnog jastreba', 'Hannibal', 'Mirotvorac', 'Sofijin izbor'.

U zadnje vrijeme bavi se ponajprije edukacijom mladih širom Hrvatske i regije, posebno u sklopu Edukacijskih jutara na kojima je predavač već posljednjih osam godina.

Branko Lustig, preživjeli Holokausta, svoje će tradicionalno predavanje održati u kinu Europa, u ponedjeljak 10. travnja 2017. u 11 sati , nakon projekcije filma Fannyno putovanje.

Prijava na edukacijsko jutro

Vaše ime *
Vaš email *
Kontakt telefon *
Prijavljujem
Naziv škole *
Broj učenika *
Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb