TOLERANCE TALK: TABU ŽENSKOG UŽITKA

TOLERANCE TALK: TABU ŽENSKOG UŽITKA

11.04.2019.

Tolerance Talk bavit će se tabu temom ženskog užitka. Diskusija naziva On je frajer, ona štraca uslijedit će nakon projekcije odličnog dokumentarca #Ženski užitak, koja počinje u 18 sati u Kinoteci.

Film redateljice Barbare Miller vodi nas na putovanje na kojemu trebamo otkriti koje to zapreke i dalje stoje na putu ženskoj seksualnosti u 21. stoljeću. U kontekstu svjetskih religija hrabre žene prekidaju svoju šutnju o jednoj od najvećih tajni i tabua našeg doba: ženskoga užitka. Film nas vodi na putovanje po cijelom planetu na kojem upoznajemo pet iznimnih žena koje otkrivaju svoju uspješnu borbu za opušten i uravnotežen odnos žena i muškaraca, kao i za slobodno izabranu i ispunjavajuću seksualnost.

Panelisti rasprave koja će uslijediti nakon filma su pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić, seksolog Aleksandar Štulhofer i Željka Jelavić iz Etnografskog muzeja u Zagrebu.

Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb