PROGRAM 'FILM I DISKUSIJA' ODRŽAN JE U RIJECI

PROGRAM 'FILM I DISKUSIJA' ODRŽAN JE U RIJECI

24.05.2018.

Program film i diskusija donosi film Moji snovi, moja prava učenicima osnovnih škola u Rijeku! Danas je u 12 sati učenicima prikazan film u Art-kinu Croatia, koji je nastao kao rezultat filmske radionice u Zaatariju koju su provele i financirale neprofitne organizacije Voices of the Children i Save the Children, a koja je sirijskim tinejdžerskim izbjeglicama smještenim u jordanskom izbjegličkom kampu Zaatari omogućila trotjedno iskustvo pravljenja filmova. 

Njihov je film Moji snovi, moja prava omnibus devet nezavisno produciranih radova koji pružaju uvid u to kako mladi žive u ovom izbjegličkom kampu, u kakvim životnim uvjetima odrastaju, ali i kakve snove gaje.

Nakon filma, uslijedio je živ i dinamičan razgovor s učenicima. Program je uspješno realiziran u suradnji s partnerima UNHCR HrvatskaJRS - Isusovačka služba za izbjeglice.

Pozivamo vas da podržite humanitarnu kampanju JRS - Isusovačke službe za izbjeglice Jučer stranci, danas susjedi klikom na link!

Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb