MRAK IZA ZATVORENIH VRATA

MRAK IZA ZATVORENIH VRATA

30.06.2020.20:00
Amfiteatar Bundek

Na prvom Tolerance Talk-u „Mrak iza zatvorenih vrata" govorit će se o pravima žena nad kojima su počinjeni različiti oblici nasilja, uključujući i silovanja, odnosno o pravima žena koje su izložene različitim oblicima sekundarne viktimizacije. Posebni naglasak stavlja se na zlostavljanje unutar obitelji i okolnosti koje takvom kontekstu pridonose.

Tolerance Talk osvrnut će se na radnju filmova „Trilogija ljubavi", redatelja Yarona Shanija. Trilogija ljubavi je fantastičan niz filmova koji se mogu gledati samostalno, no sva tri zajedno daju sjajnu studiju suvremenog života u Izraelu uz rijetko viđenu analizu negativnih odnosa koji proizlaze iz svega onoga o čemu govorimo kad govorimo o ljubavi.

http://festivaloftolerance.com/zagreb/trilogija-ljubavi-skidanje/2745
http://festivaloftolerance.com/zagreb/trilogija-ljubavi-vezanje/2747
http://festivaloftolerance.com/zagreb/trilogija-ljubavi-rodjenje/2749

Na Tolerance Talk-u sudjeluju Višnja Ljubičić, Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Marijana Senjak, psihologinja i psihoterapeutkinja, Ženska soba i Ivana Paradžiković, urednica Nova TV. Moderatorica programa je dr. sc. Irena Radej Miličić, Sveučilište Sjever, radijska autorica i voditeljica. 

Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb