Nedjelja je odličan dan za kino!

Nedjelja je odličan dan za kino!

09.04.2017.

Filmski program 11. Festivala tolerancije popunio je raspored cjelodnevnim projekcijama. Danas u 16 sati u Kinu Europa ne propustite hrvatski dokumentarni film „Jasenovački memento“ Bogdana Žižića

 

Zagreb, 9. travnja – U kinu Tuškanac, u 21:15, nakon četiri interesantna dokumentarna filma,  očekuje vas ruski film “(M)Učenik”.

Kino Europa danas će posjetiti nekoliko festivalskih gostiju kojima će publika imati priliku postaviti pitanja nakon projekcija njihovih filmova. Danas u 16 sati ne propustite hrvatski dokumentarni film “Jasenovački memento” i saznajte pravu istinu o Jasenovcu te porazgovarajte s redateljem Bogdanom Žižićem.

Redatelj i producent Marek Tomasz Pawlowski, predstavit će se svojim filmom „Dodir anđela“. Projekcija započinje u 17:15. Ovaj poetski dokumentarac šokantan je iskaz o nevjerojatnim uspomenama malog dječaka rođenog u Auschwitzu, koji je jedva pobjegao od Drugog svjetskog rata.

I za kraj dana, u 21:15, možete pogledati dva filma iz ovogodišnje retrospektive Karla Markovicsa „Magla u kolovozu“ i „Super svijet“ nakon kojih će se austrijski glumac i redatelj družiti s publikom. 

Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb