IZLOŽBA ONI // THEY U KARLOVCU

IZLOŽBA ONI // THEY U KARLOVCU

08.09.2020.

Četiri životne priče kroz objektive četvero iznimih fotografa (Ana Opalić, Ivan Posavec, Mare Milin i Stanko Herceg) nude prisniji pogled u svijet kojeg nastanjuju sve izbjeglice. I one koji su pronašli svoj mir u Hrvatskoj i one koje će tek sutra bježati od životne opasnosti. Što su i kako iza sebe ostavili a što pronašli na mjestu koje im je pružilo utočište saznaje se u ovoj (sada i putujućoj) izložbi koju je Festival tolerancije, organizirao prošle godine pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, UNHCR-a Hrvatska i u suradnji s Isusovačkom službom za izbjeglice (JRS).

Oni su Kafieh, Mehdi, Safaa i Tony.

Otvorenje će se provesti uz poštivanje preporučenih epidemioloških mjera. Ljubazno molimo sve posjetitelje da se pridržavaju uputa organizatora. Izložba će biti otvorena do 30. rujna 2020. godine, a može se razgledati svakim danom osim ponedjeljkom, od 10.00 do 20.00 sati.

Partneri
Udruga Festival suvremenog židovskog filma Zagreb je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb