Novosti

Turneja Edukacijskih jutara – Čakovec, Zadar, Knin

Već po tradiciji, Udruga Festival suvremenog židovskog filma u rujnu organizira turneju Edukacijskih jutara. Program je namijenjen učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola, a sastoji se od prikazivanja dokumentarnog filma Posljednji let Petra Ginza, predavanja počasnog predsjednika Festivala, gospodina Branka Lustiga te diskusije s učenicima.

Polazišni grad ovogodišnje turneje je Čakovec.  Edukacijsko jutro održat će se u četvrtak, 20. rujna u Centru za kulturu Čakovec, s početkom u 10 sati. Program će biti realiziran u suradnji s Međimurskom županijom i Židovskom općinom Čakovec.

Sljedeća postaja na turneji je Zadar. Edukacijsko jutro za učenike zadarskih osnovnih škola održat će se u srijedu, 26. rujna u Kazalištu lutaka. Program započinje u 12 sati, a realizirat će se u suradnji s Gradom Zadrom.

Ovogodišnju turneju završavamo u Kninu, gdje ćemo projekt realizirati u suradnji s Gradom Kninom. Program će se održati 27. rujna u kino dvorani Doma HV, s početkom u 12 sati.

Zahvaljujemo svim partnerima koji su ove godine prepoznali vrijednost projekta Edukacijskih jutara te omogućili da ovaj program dovedemo u njihove gradove.

top