Logo
22. - 28. 5. 2011. KINO EUROPA

Filmski program

Filmske projekcije od 22. do 28. svibnja 2011., kino Europa, Zagreb.
Tema 5. Festivala židovskog filma: "Žene u Holokaustu".

Edukacijska jutra

U sklopu programa Festivala provodi se poseban projekt poučavanja mladih o Holokaustu nazvan "Edukacijska jutra".

Glazbeni program

Uživajte u veselim ritmovima klezmer bendova iz različitih dijelova Europe, te gostovanjima poznatih svjetskih i domaćih DJ-a.

Tematske izložbe

Izložba pod nazivom "Žene u Holokaustu"

Talent workshop

Međunarodna filmska radionica "International Talent Workshop" je kontinuirani projekt Udruge Festival suvremenog židovskog filma.

Objavljen filmski i glazbeni program JFFa!

Objavljeno 11. Svibanj 2011.
Objavljen filmski i glazbeni program JFFa!

Pogledajte cjelokupni filmski i glazbeni program te saznajte detalje o filmskim projekcijama i sudionicima glazbenih večeri JFFa!

Filmovi koji se prikazuju na Festivalu, osim izvornog jezika, uvijek su prevedeni na engleski i hrvatski jezik što ih čini dostupnim i velikom broju posjetitelja iz inozemstva. Filmske projekcije su glavni dio programa a ocjenom publike ćemo kao i svake godine do sada odabrati najbolji i najimpresivniji film. Da bi privukli što veći broj gledatelja i festivalske sadržaje učinili dostupnima svima, ulaznice za kino projekcije su besplatne. Prikazivanje filmskog programa tradicionalno se odvija u zagrebačkom kinu Europa.

Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaj samo su dio petog izdanja Jewish Film Festivala. Ove godine festival se može pohvaliti zavidnim glazbenim programom koji će se održati kroz tjedan dana u tri različita kluba. Osim koncerta bečkih Klezmer Reloadeda i mnogih domaćih DJ-a, festival će za… vikend ugostit i mlade ambasadore austrijske elektronske glazbe glazbe, The Cloniousa & Cid Rima, te već legendarnog Phon.O-a iz Berlina.