Get Adobe Flash player
 
Talent Workshop

Tematske izložbe

Poštovani,

Festival židovskog filma Zagreb i časopis Blur organizirali su natječaj fotografija „Umjetnost emocije“ na koji su bili pozvani svi zainteresirani da kroz fotografiju interpretiraju i uprizore raznolike emocije koje proizlaze iz teme ovogodišnjeg festivala – Pravednici među narodima.

Natječaj je otvoren 15. siječnja 2010. godine za sve fotografe, profesionalce i amatere te je trajao do 10. travnja 2010. godine. Cilj natječaja je bio odabrati 20 najboljih radova prema izboru stručnog žirija u sastavu Robert Gojević, Ivana Krnjić, Nataša Popović, Jelena Blagović te ih prikazati na izložbi u sklopu Festivala židovskog filma Zagreb koji se održava od 23. do 29. svibnja 2010.

Nakon prikupljanja i pregledavanja pristiglih radova članovi žirija koji predstavljaju Festival židovskog filma Zagreb donijeli su odluku da pristigli radovi, iako vrlo kvalitetna fotografska ostvarenja, nisu zadovoljili temu natječaja. Stoga, nažalost obavještavamo sve sudionike natječaja da izložba „Umjetnost emocije“ neće biti upriličena u sklopu Festivala.

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na natječaj i želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

S poštovanjem,

Nataša Popović, direktorica Festivala