STUDIO SMIJEHA: MARINA ORSAG I VLATKA MIFKA

- - -
Saturday, 02. 07.
20:00
PARK BUNDEK

Biografija

Ove dvije žene nastupaju skupa već neko vrijeme i nikako da ni publika ni one skuže koja je veća budala od njih dvije. Žene spaljenih mozgova i još spaljenijih fora nasmijat će vas do suza svojim neobičnim mislima i zanimljivim stanjem uma. Uz Marinu i Vlatku, pogotovo u tandemu, večer vam ne može proći loše.

Marina Orsag (Hr) Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.

Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U sedamnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. 2018-te proglašena je za Europskog heroja humora u Amsterdamu.

Vlatka Mifka (Hr) Jedna beskrajno simpatična i blesava osoba. Sa svojom visinom od 178 centimetara uspješno se bori protiv stereotipa o niskim Slavoncima. U stereotip o okruglim Slavoncima uklapa se prigodničarski, samo za blagdane i većinu zime. Veličina obuće joj je 41, na što se zgražava njezina baka “jer nije lijepo za jednu curicu da ima toliku nogu“. Ipak, još uvijek nije pokleknula pred bakinim standardima ljepote i odrezala vlastitu petu, što smatra odrazom unutarnje snage i karaktera. Vesela i vedra osoba, osim kad je gladna. I kad nije vesela. Specijalist za napadaje smijeha u neprikladnim situacijama i osoba kojoj mozak ponekad radi prebrzo za njeno dobro, a presporo da bi zaustavio usta da izbace određene rečenice iz nje.

Search