M.I.L.E.

- - -
Thursday, 30. 06.
23:00
PARK BUNDEK

DJ SET

House, Elektronika, Downbeat, Chill, Glitch Hop, Electro Blues, Cinematic, Nu disco, Nu funk, Afrobeat, Funky Breaks, Etno, Fusion

Biografija

M.I.L.E. Muzika je iskrena leteća energija i to je apsolutna istina u slučaju Mile Popović, jednog od najzanimljivijih DJ-a na domaćoj sceni. Njegov glazbeni put pratimo još od programa Moovare u Močvari, od davnih 2000., premda se aktivno bavi glazbom od kasnih devedestih.

Svoj glazbeni put započeo je radom u Aquarius CD Shopu, gdje upoznaje i širi glazbene horizonte, što ga je potaklo na DJ-ing. Znanje i vještinu stekao je u Multimedijalnom Institutu - MAMA te ih usavršavao gažama po zagrebačkim klubovima, kafićima, festivalima, poslovnim eventima i ostalim zanimljivim mjestima (plaže, napuštene tvornice, brodovi i sl.).

Starosjedioc je mnogih glazbenih događanja i apsolutni guru svjetske muzike. Njegova je glazba neopterećena žanrovima i pokriva široki spektar: house, elektronika, downbeat, chill, glitch hop, electro blues, cinematic, nu disco, nu funk, afrobeat, funky breaks, etno, fusion.

Najistaknutiji nastupi bili su na: Exit festival, Terraneo, Motovun Film Festival, Voi'sa Zagreb Film Festivalu, Animafestu, DORF-u, otvorenju zagrebačkog MSU-a. Također, nastupao je u većini kultnih okupljališta mladih poput Aquariusa, Funka, Gjuro2 , Fanatica, Mastersa, KSET-a, Pauka, AKC Medike, Tvornice, Katrana, Lemona.

Svoj nastup prilagođava publici, situaciji i mjestu. Slovi kao DJ koji je u stanju umiksati apsolutno sve što vam padne na pamet a njegovi su setovi često multimedijalni jer osim što DJa, on svira bubnjeve, pjeva i izvodi glazbena čuda.

Ususret nastupu na Festivalu tolerancije preporučamo da posjetite njegov soundcloud jer njegova glazba doista hrani duh i moova tijelo.

SOUNDCLOUD

MIXCLOUD